Vuodet 1999-2001

Pikkujoulut Raulamolla '01

Marraskuun loppupuolella kokoonnuttiin Raulamolle viettämään Weljien pikkujoulua. Kuten kuvista ilmenee, myös muutamia sisaria saapui paikalle

Muurame '01

Keskisuomessa on käyty hieman harvemmin. Muuramen kirkkoon suuntautunut reissu toi hieman vaihtelua perinteisiin Pohjois-suomen maisemiin.

Tornion reissu '00

Tornion reissu Rainiolla vierailuineen oli ikimuistoinen kokemus

Mä sydämestä laulan '00

Mä sydämestä laulan-levyprojektin äänitykset hoideltiin Tulinbergin salissa Oulun Konservatoriolla

Rauhaa vain rauhaa '00

Rauhaa vain rauhaa-levyn äänitysprojekti oli intensiivinen ja ikimuistoinen tapahtuma.

Kemin reissu '00

Esiintymisreissu Kemiin. Kemin kirkossa esiintymisen jälkeen siirryttiin leirikeskukseen, jossa ohjelma jatkui vapaamuotoisena...

Haukiputaan reissu '00

Haukiputaan suuntautunut esiintymisreissu huhtikuussa 2000. Mieskuoron lisäksi Haukiputaalla kuultiin jousiyhtyettä...

Savusaunassa '00

Vähäsöyringin Jeelin savusaunassa oli tunnelmaa. Saunan päälle oli hyvä virittäytyä laulamaan Impun ja Jeelin kotoisessa tuvassa.

Kuoroleiri Oulunsalossa '99

Yksi Weljien toiminnan perusedellytyksistä on ollut Oulunsalon seurakunnan tuki. Seurakunta on tarjonnut kuorolle harjoitustilat koko viikonlopun kestäville kuoroleireille ja tukenut muullakin tavalla kuoron tukijoukoissa.

Kajaanin reissu '99

Esiintymisreissu Kajaaniin oli mieskuoron ensimmäisiä yhteisiä esiintymisiä. Matka tehtiin tavan mukaan linja-autolla, joka oli ahdettu täyteen kuorolaisia sekä muita innokkaita matkalaisia. Esiintymisen jälkeen keräännyttiin iltanuotiolle viettämään iltaa ja paistamaan makkaraa.