Vuodet 2002-2005

Jouluoratorio '04

Vuoden 2004 syksy käytettiin miltei kokonaisuudessaan uuden jouluoratorion harjoitteluun ja esittämiseen. Oratorion teksti tilattiin Niilo Rauhalalta ja musiikin sävelsi Antti Heikkilä. Oratorio esitettiin joulun alla kolmessa eri kirkossa. Kantaesitys tapahtui Kemin kirkossa, sen jälkeen vierailimme Oulunsalossa ja viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä oratorio esitettiin Oulun tuomiokirkossa.

Vuosikokous '04

Kuoron toiminnan ylläpitäminen vaatii taustalle järjestäytyneen yhdistyksen. Tänä vuonna vuosikokous pidettiin Oulunsalon seurakunnan leirikeskuksessa Umpimähkässä. Kokouksen lisäksi sauna oli lämpimänä ja syötävääkin riitti.

Weljet Euroopassa '04

Kesällä 2004 tehtiin vihdoin jo kauan puheissa elänyt virkistysreissu ulkomaille. Alppi-Eurooppaan suuntautuneen virkistys- ja harjoitusmatkan aikana ehdittiin Etelä-Saksasta käsin tehdä Sveitsin, Pohjois-Italian ja Itävallan kautta linja-autokiertue, johon kuului upeiden maisemien lisäksi alppivaellusta, vanhoja linnoja ja kirkkoja, uimarantoja sekä Gardajärven, Venetsian, Salzburgin ja Münchenin nähtävyyksiä.

Kajaani '04

Kevätkautemme 2004 päättyi Kajaanin matkaan. Reissu onnistui mukavasti. Tarkkasilmäinen huomaa jäniksiäkin olleen kyydissä. Pakko kertoa, että matkaseuralaiset ovat yleensä tervetulleita kun teemme kuoromatkoja. Antero Lohi tällaisesta hyvästä seurasta esimerkillisenä esimerkkinä.

Siionin ostolauma '03

Siionin ostolauma-projektin kenraaliharjoitus järjestettiin Kiimingin seurakuntatalolla. Harjoitusten lomassa oli aikaa myös asettua kameran eteen.

Lastenlauluja '03

Keväällä 2003 Weljet kokoontui tiuhaan lähinnä lastenlaulujen merkeissä. Oli paljon harjoituksia sekä vielä enemmän äänitystä. Tässä sarjassa on molemmista kuvia.

Ystävänpäivä '03

Ystävänpäivän iltamusiikki Oulunsalon kirkossa. Iltamusiikkia edeltävänä viikonloppuna perehdyttiin kuorolaulun saloihin musiikkineuvos Tauno Satomaan johdolla. Tauno myös johti esiintymisen kirkossa

J.S.Bach - Magnificat '02

Suuri osa mieskuoron laulajista osallistui syksyllä 2002 Oulun konservatorion projektiin, jossa harjoiteltiin Bachin Magnificat-teos. Lopullinen tuotos esitettiin sitten marraskuussa kaupunginorkesterin kanssa. Nämä kuvat on otettu kenraaliharjoituksissa.

Virkistysreissu Kuusamoon '02

Kevättalvella 2002 tehtiin virkistysreissu Kuusamoon. Reissulla ei nimistä huolimatta ainoastaan virkistäydytty vaan... No, kuvat kertokoon.

Mä sydämestä laulan '02

Helmikuussa 2002 järjestettiin Tuomiokirkossa \'Mä sydämestä laulan\'-tilaisuus kiitokseksi Tuomiokirkkoseurakunnalle levytysprojektiamme varten saadusta tuesta